Slănină à la Cluj

câteodată nu știi ce mănânci, o slănină sau un kaiser!
Carne de porc

Slănina à la Cluj este o slănină afumată și maturată, obținută din carnea tăiată de pe coloana vertebrală a porcului. Este un produs tradițional, cu o aromă bogată și cărnoasă și cu un gust autentic transilvănean.

Slănină à la Cluj

Ce este slănina a la Cluj?

Pe scurt, este o slănină afumată și maturată, obținută din carnea tăiată de pe coloana vertebrală a porcului! Prepararea sa a fost înregistrată pentru prima dată în secolul al XIX-lea și nu s-a schimbat prea mult de atunci.

Slănina à la Cluj este una dintre cele mai gustoase slănini pe care le puteți alege! Realizat cu o grijă și o atenție deosebită, este un produs tradițional, cu o aromă bogată și cărnoasă și cu un gust autentic transilvănean pe care nu îl veți găsi în altă parte. Condimentarea și procesul de marinare îl fac inconfundabil. Este perfect cu alte feluri de mâncare, dar este, de asemenea, excelent ca atare, cu pâine și legume.

Consumul a 100 de grame din slănină à la Cluj reprezintă în jurul a 22% aport caloric din cantitatea zilnică estimată pentru un adult, care are nevoie de aproximativ 2000 calorii zilnic. Produsul nostru conține 443,9 kilocalorii sau o valoare energetică egală cu 1830,7 kJ. Conține grăsime în proporție de 44,7 g și proteine de 8,8 g de grame.