Hamburger, cum îl cunoașteți și dumneavoastră!

| de Blogger | în categoria Rețete
dsc_5098

Carne Hamburger Bertis în chiflă cu cartofi prăjiți

Ingrediente:

  • carne de hamburger Bertis (o cutie conține două chiftele pentru hamburger)

  • cartofi sau cartofi congelați

  • brânză cheddar

  • castraveți murați

  • felii de ceapă la grill

  • sos barbecue

  • dulceață de ceapă (zahăr brun, ceapă roșie, vin roșu)

  • chiflă hamburger

Mod de preparare:

Așezați chifteluțele de hamburger congelate pe grătar sau pe tigaia de grătar. În cazul tigăii se adăugă puțin ulei, pentru ca carnea să nu se lipească de vas. Având în vedere că chifteluțele sunt congelate acestea trebuie întoarse la fiecare 2 minute pentru a asigura că ambele părți se gătesc uniform. Timpul de gătire este de aproximativ 10 minute. În ultimele 2 minute se pune felia de brânza cheddar pe carne și se lasă să se topească pe carne. Între timp se prăjește în ulei cartofii și se prepară inelele de ceapă pe grătar.

Timpul de preparare al dulceți de ceapă este de aproximativ o oră. Se caramelizează zahărul brun, se adaugă ceapa, puțin vin roșu și se fierbe până devine cremos.

Pentru a servi, se taie chifla în două și se umple după cum urmează: se întinde gemul de ceapă pe jumătatea de jos a chiflei, se adaugă chiftelele de hamburger, brânza, deasupra ceapa prăjită și murăturile, sosul barbecue și se pune deasupra partea superioară a chiflei. Se servește cu cartofi prăjiți.

Poftă bună!

dsc_5209-2

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric