Hot Dog în stil Bertis
Ingrediente pentru 4 persoane:
4 bucăţi crenvurşti Bertis
fâşii de cașcaval
aluat de pizza
beţişoare pentru frigărui
Mod de preparare:
Introduceţi cu grijă un beţişor în crenvurşt, după care tăiaţi-l în spirală, ţinând cuţitul în diagonală faţă de partea de sus. Operaţiunea se face foarte uşor dacă folosiţi o planşă de tocat, pe care rostogoliţi practic crenvurștul în tăiere până ajungeţi la baza lui!
Înfășuraţi o fâşie de caşcaval în spirala tocmai crestată iar aluatul de pizza întindeţi-l pe tocător. Aşezaţi hot-dogul obţinut tot pe diagonală, în aşa fel încât să aveţi acces la capătul beţişorului. Rulaţi uşor crenvurștul în aluat, asigurându-vă că acesta se suprapune şi nu va lăsa posibilă scurgerea caşcavalului. La final scoateţi uşor beţişorul.
Lăsaţi la copt 20 de minute, apoi verificaţi dacă aluatul s-a copt. După câteva minute de răcire se serveşte cu ketchup şi muştar.
Poftă mare!
Comentarii
Comentariul Dvs.