Hot Dog Bertis în stil Bertis

| de Captain Bertis | în categoria Rețete

Hot Dog în stil Bertis

Ingrediente pentru 4 persoane:

  • 4 bucăţi crenvurşti Bertis

  • fâşii de cașcaval

  • aluat de pizza

  • beţişoare pentru frigărui

Mod de preparare:

Introduceţi cu grijă un beţişor în crenvurşt, după care tăiaţi-l în spirală, ţinând cuţitul în diagonală faţă de partea de sus. Operaţiunea se face foarte uşor dacă folosiţi o planşă de tocat, pe care rostogoliţi practic crenvurștul în tăiere până ajungeţi la baza lui!

Înfășuraţi o fâşie de caşcaval în spirala tocmai crestată iar aluatul de pizza întindeţi-l pe tocător. Aşezaţi hot-dogul obţinut tot pe diagonală, în aşa fel încât să aveţi acces la capătul beţişorului. Rulaţi uşor crenvurștul în aluat, asigurându-vă că acesta se suprapune şi nu va lăsa posibilă scurgerea caşcavalului. La final scoateţi uşor beţişorul.

Lăsaţi la copt 20 de minute, apoi verificaţi dacă aluatul s-a copt. După câteva minute de răcire se serveşte cu ketchup şi muştar.

Poftă mare!

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric