Unul dintre cele mai memorabile momente din cadrul evenimentului a fost servirea celor trei pâini, fiecare cântărind câte 20 kg, și consumarea acestora împreună cu participanții. A fost o pâine extraordinară, întrucât a fost pregătită de Brutăria Dioszegi folosind cârnații Pista Ba realizați după rețeta proprie a Grupului Bertis. Într-o pâine au fost coapte 5-6 kilograme de cârnați.
Un alt element special din cadrul evenimentului a fost cel mai mare mic-dejun din zonă pregătit pentru toate echipele, realizat din 600 de ouă și cârnați, alături de mezelurile asigurate de compania Bertis.
Concurenții au folosit și anul acesta ingredientele oferite de compania Bertis pentru pregătirea cârnaților și sarmalelor. În opinia lui Berszány Tibor, preparatele au luat forma finală prin iubirea și arta echipelor.
La concursul de Umplerea Cârnaților s-au înscris 38 de echipe, iar cel mai mare punctaj a fost acordat echipei Ozsdolai Nőszervezet. Concursul preparatelor din varză a avut 11 echipe care au creat preparate deosebite, una dintre acestea fiind tortul de varză.
Echipa Bertis felicită fiecare concurent. Ne vedem în 2019!
Foto: Kocsis-Boldizsár János
Comentarii
Comentariul Dvs.