Cotlet de porc cu portocale
Ingrediente (pentru 4 porții):
400 g. de cotlet de porc dezosat de la Bertis
2 buc. de portocale
1 buc. de ceapă
1 lin. de unt
1 lin. de ulei de floarea soarelui
130 ml. de supa bază de pui
2 lin. de ketchup
sare, piper
Mod de preparare:
Se bat cotletele ușor cu ciocanul pentru carne, se condimentează cu sare și piper.
Portocalele se spală și coaja se rade fin, apoi se curăță membrana albă de pe ambele portocale. Se taie în felii și se îndepărtează semințele.
Se taie ceapa grosier.
Se amestecă supa bază de pui cu ketchup-ul.
Se încălzesc untul și uleiul. Se prăjesc ambele părți ale cotletelor, se pun într-un farfurie și se acoperă pentru a le menține cald.
Se rumenește ceapa în grăsimea rămasă. Se adaugă supa bază de pui și se fierbe amestecând continuu. Se adaugă inelele de portocale și se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă sosul peste cotlete și se presară cu coaja rasă de portocale.
Comentarii
Comentariul Dvs.