Omletă cu cârnați și ratatouille
Ingrediente pentru 4 persoane:
un Cârnați d'al casei de la Bertis
o ceapă roșie
un ardei gras
două roșii
patru ouă
pătrunjel verde
boia de ardei iute
sare
piper
Mod de preparare:
Se taie cârnații în felii. Se curăță și se taie ceapa. Ardeii se spală, se curăță de semințe și se taie în felii. Se spală roșiile, se taie în jumătăți dacă sunt mici sau în inele dacă sunt mai mari.
Într-o tigaie mare fierbinte se rumenesc bucățile de cârnați. Se călește ceapa în grăsimea topită. Se adaugă apoi ardeii și roșiile și se sotează împreună câteva minute. Se pune sare, se presară boia de ardei iute și se amestecă.
Separat se bat ouăle până se obține o consistență uniformă, se sărează și se toarnă peste baza de ratatouille. Se ține pe foc amestecând, până când compoziția se leagă. Se servește cu ardei iute tăiat felii și pătrunjel verde.
Poftă bună!
Comentarii
Comentariul Dvs.