Categoria Informativ

| de Blogger | în categoria Informativ

Berszány Tibor , fondator și director general al Grupului Bertis și al Bertis Hungary a primit Ordinul de merit al Republicii Ungare.

IMG_6555

| de Captain Bertis | în categoria Informativ

email-header-11-4

Răsfoiți revista online!

| de Captain Bertis | în categoria Informativ

flyer-november-2022

Revista online – cel mai nou catalog cu oferte vă așteaptă să răsfoiți.

Descoperiți tot ce v-am pregătit și faceți-vă lista de cumpărături!

| de Captain Bertis | în categoria Informativ

bertis-kartya-hasznalat

În luna aceasta am găsit pozitiv, dar și necesar, să vorbim mai detaliat despre cardul Bertis, un card care însoțește serviciile și ofertele magazinelor noastre.

| de Captain Bertis | în categoria Informativ

email-header-11-1

Revista online – cel mai nou catalog cu oferte vă așteaptă să răsfoiți. Descoperiți tot ce v-am pregătit și faceți-vă lista de cumpărături!

| de Captain Bertis | în categoria Informativ

Au sosit diminețile răcoroase de toamnă și, odată cu ele, a început școala. Pentru a marca această ocazie, am selectat produse speciale pentru dumneavoastră și v-am adus câteva rețete interesante de sandviciuri!

Descoperiți ofertele deosebite de luna aceasta!

| de Captain Bertis | în categoria Informativ

Răsfoiește revista online

| de Captain Bertis | în categoria Informativ

mici

În sfârșit a sosit vremea frumoasă și e timpul pentru un grătar bun! Pentru mulți dintre noi poate doar în grădină, pentru alții neapărat în natură, dar țelul este comun: bucuria unui ospăț la grătar. De fapt „grătarul” este una dintre cele mai populare activități sociale în aer liber! Dar pentru ca acesta să fie cât mai gustos, vă oferim câteva sfaturi și idei utile, pe care ar trebui să le urmați ca acțiunea să se termine cu succes!

| de Blogger | în categoria Informativ

falvai-janos-bbq-pitmaster

Mulți oameni confundă barbecue-ul cu simplul grătar din curte, chiar dacă cele două proceduri sunt diametral opuse. La grătar prăjim carnea la temperatură înaltă, într-un timp scurt, spre deosebire de barbecue unde preparăm carnea la temperatură mai scăzută, într-un timp mai îndelungat cu ajutorul fumului fierbinte.

| de Blogger | în categoria Informativ

Sprijinirea valorilor locale a reprezentat mereu un punct de reper în activitatea noastră. Județul Covasna adăpostește numeroase locuri bogate în frumusețe, unicitate și istorie, care vor vrăji fiecare vizitator, dacă acesta reușește să ajungă aici.

Istoric